Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Для, хто іноді полюбляє кухнею, та не хоче мати справу з бардак в кухонній зоні!
Вибачте, але я мушу відкрити вам пригодою, яка виникла зі мене того самого тижня, і це було.... Моя крихітка вимовила бажання, щоб як мама створила щось особливе з нагоди великої події. Я, авжеж, кинулася шукати варіант серед мережі і – уявіть!. Витратила аж 1.5 години, стрибаючи з сайту до другий сайт! Перші рецепти здавалися занадто з багатоетапні, інші - із дорогими компонентами, треті - із надмірною кількістю банерів. А згодом раптово я згадала про існування цей сайт та всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилин відкрила - прекрасний рішення! Інструкція виявився до безтями простим, що навіть навіть юна 12-літня помічниця здолала мені взяти участь. Наприкінці наш тандем спекли неймовірний десерт, який перетворився на справжнім хітом вечора. Зараз всі мої найкращі сусідки питають: "Де я відкрила такий чудовий рецепт?"
Каталог сайтів
Reply

Messages In This Thread
Для, хто іноді полюбляє кухнею, та не хоче мати справу з бардак в кухонній зоні! - by Carolbex - 11-01-2025, 08:53 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)